Etsi kirppistä hakusanalla

Lastenkirppis Hippakauppa

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 1En

92,3 % suosittelee tätä

Lastentarvikekirpputori & Second Hand Shop sijaitsee Vaajakoskella. Kirppis on avoinna arkisin kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Puhelinnumero aukioloaikoina on 045 187 5717 ja sähköpostiosoite kauppa@hippakauppa.fi. Valikoimassa on esimerkiksi hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita, lastentarvikkeita, äitiysvaatteita, leluja ja pelejä. Myyntipaikkoja löytyy 20 kappaletta + koon mukaan lajitelluille second hand -vaatteille omat vaaterekit.

Pysäköintipaikkoja löytyy liikkeen edestä ja kiinteistön pihalta. Jyväskylästä kulkee Vaajakosken suuntaan linja-autojen vuorot 1, 2 ja 3.

Hippakaupalla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Uutuutena meiltä löytyy imetys- ja vaipanvaihtopaikka, kierrätyskoruja ja käsitöitä sekä valikoima Ekolon ekotuotteita ja elintarvikkeita.

Kuvat

 • Kuvassa Lastenkirppis Hippakaupan myyntihyllyjä.
 • Kuvassa Lastenkirppis Hippakaupan tavaravalikoimaa.Kuvassa Lastenkirppis Hippakaupan tavaravalikoimaa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Lastenkirppis Hippakauppa:

Siisti kirppis, jossa on leikkipaikka lapsille ja myynnissä myös uusia lastenvaatteita. Melkeinpä pelkästään hyväkuntoista tavaraa, joka toki näkyy hinnoissa. Todella ystävällinen palvelu. Suosittelen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lastenkirppis Hippakauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kanavan Kirppis
 2. Konttitori / Vermon kirppis
 3. Moody Monday Second hand & Cafe
 4. Save&Joy Tampere
 5. Torin Kirppis Isojoki