Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ylä-Malmin tori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ylä-Malmin tori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 22Kyllä!
 • 7En

75,9 % suosittelee tätä

Malmin kauppakeskuksen kyljessä sijaitseva Ylä-Malmin tori järjestää kirpputorikauppaa ma–la. Kirpputoripaikka maksaa yhdeksän euroa, mutta siihen sisälly myyntipöytää. Myyntipaikkoja ei myöskään voi varata etukäteen, vaan maksu on suoritettava paikan päällä torivalvojalle. Myydä saa vain käytettyä tavaraa. Lisäksi myyntipaikan vuokraajan on oltava vähintään 16-vuotias. Karttakuva on suuntaa antava.

Puhelinnumero on 09 310 23567 ja sähköpostiosoite tukkutori@hel.fi.

Aukioloajat

 • Arkisin kello 9–18
 • Lauantaisin 8–16
 • Sunnuntaisin suljettu

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ylä-Malmin tori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. UFF Hervanta (Tampere)
 2. Pelastusarmeijan kirpputori, Hervanta (Lindforsinkatu)
 3. UFF Hämeenkatu (Tampere)
 4. Merkitys 2nd Hand Shop, Tampere
 5. Merkitys 2nd Hand Shop, Turku