Etsi kirppistä hakusanalla

Kahvila–kirppis koulu ry.

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 23Kyllä!
 • 7En

76,7 % suosittelee tätä

Entisessä Kodiksamin kyläkoulussa sijaitseva kahvila-kirppis. Kerran kesässä vaihtuva raikkaan maalaishenkinen näyttely ensiluokkaisten maisemien keskellä!

Kesän 2016 aukioloajat:

Avoinna 1.6.–28.8.2016 ke–su kello 12–18.

Tervetuloa!

Kesäkuun ja Heinäkuun näyttelynä; Eija Rantaniemen runsas kokoelma nukkeja ja nalleja (yli 100 ihanaa nukkea ja montakymmentä nallea), elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa on näyttelynä arabian kipot ja kupit ja elokuun kaksi viimeistä viikkoa on näyttelynä vanhat pyyheliinat ja pyykkipojat.

Kaikki leivonnaiset tehdään koulun keittiössä! Myös erikoisvalmisteita!

Kuvat

 • Suuri punaiseksi maalattu rakennus sinistä taivasta vasten.
 • Kodiksamin kyläkoulun pihamaata.
 • Lumen peittämä himmeli punaiseksi maalattua seinää vasten.Kokoelma eri kokoisia ja näköisiä Nalle Puh -pehmoleluja ja muita hahmoja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila–kirppis koulu ry. sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lastenkirppis Hehku
 2. Löytöpuoti
 3. Kurikan Kirpputori
 4. Kirpputori Vaarin Vintti
 5. Avara Kirppis Huittinen