Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kaiken Kansan Kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kaiken Kansan Kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Seuraavat Kaiken Kansan Kirpputori -tapahtumat järjestetään lauantaina 22.4.2017 kello 8–13 ja lauantaina 28.10.2017 kello 8–13. Tapahtumapaikkana on ns. Tokmannin parkkihalli, eli Siilinjärven keskuskorttelin parkkihalli (kadun nimi on Kuiluntie).

Varaukset

Varauksia otetaan seuraavan kerran vastaan 10.4.2017 alkaen. Myyntipaikan voi varata sähköpostiosoitteesta siilinkirppis@gmail.com ja puhelinnumerosta 045 137 9207.

Hinnat

Myyntipöydän hinta on 8€, mutta paikalle voi tuoda oman pöydän veloituksetta. Rekin voi vuokrata 3,5€ hintaan, tai kuten edellisen kohdalla, oman rekin voi tuoda paikalle veloituksetta.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kaiken Kansan Kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus
  2. Pisara Kirppis Selki
  3. Pisara-kirpputori Nummela
  4. Kirsin kirppis
  5. Folkhälsans Loppis och Retro Bazar