Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kierrätysmyymälä Patina esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kierrätysmyymälä Patina

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 20Kyllä!
 • 3En

87,0 % suosittelee tätä

Kierrätysmyymälä Patina sijaitsee Lahdessa. Se on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 708 1360 ja sähköpostiosoite patina@harjulan.fi.

Nettisivujen lisäksi myymälällä on omat Facebook- ja Instagram-sivut, ja esittelysivu Kierrätyskeskus.com-hakemistossa.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Ulla kirjoitti kohteeseen Kierrätysmyymälä Patina:

Ihan kivaa tavaraa ja edullisesti ! Alan käydä useamminkin

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

TR kirjoitti kohteeseen Kierrätysmyymälä Patina:

Paljon tavaraa ja se vaihtuu usein. Lähes aina tulee tehtyä jotain löytöjä. Hinnoittelu on kyllä todella eriskummallista. Perusvaatteita ja astioita irtoaa ihan parilla eurolla ja hinnat ovat järkevät, mutta sitten huonekaluissa hinnat ovat ihan epärealistisia ja pilvissä. Jostain huonoista ja huterista, pienistä kukkapöydistä pyydetään 25 euroa ja rikkinäisistä jalkalampuista samanlaisia hintoja; eivät osaa tehdä eroa oikeiden laadukkaiden antiikkihuonekalujen ja lastulevystä ja liimasta väkrättyjen halpishärpäkkeiden välillä. Verkkokaupassa hinnat ovat vielä suolaisempia ja jokaikisessä ilmoituksessa tuntuu olevan kirjoitusvirheitä. Myös padat ja kattilat ovat turhan kalliita (hinnat järjestään kaksinumeroisia); juuri niitä köyhät tarvitsisivat kipeästi halvalla, mutta täällä hinnat ovat samoja kuin jossain Tokmannilla. Samoin joistain nyppyisistä Elloksen paidoista saatetaan pyytää toistakymppiä kun ne ovat ilmeisesti heidän mielestään ”merkkivaatteita.”

Mutta se risuista, on niitä ruusujakin. Halpojen perustavaroiden takia sanoisin että on silti Lahden paras kirppis. Lähes kaikki huonekaluni, kodintekstiilini ja kodintavarani ovat täältä. Löytyy muutakin kuin tylsää skandityyliä ja voi sisustaa kotinsa mieleisekseen joillain muillakin väreillä kuin sillä ainaisella valkoisella ja/tai koivulla. Palvelu ihan ok. Mutta kunhan hilaisivat hinnat vähän järkevämmiksi tiettyjen tavaroiden suhteen niin sitten olisi vielä parempi.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Patina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Tuhat-Tori
 2. Alisan Ihmemaa
 3. Secondhandmarket
 4. Saloisten Kirpputori ja Äijä Kirppis Nestori
 5. Kirpputori Second Hennala