Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis Erkyläntori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi helmikuussa 2017.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 27Kyllä!
  • 2En

93,1 % suosittelee tätä

Kirppis Erkyläntori vaikuttaa lopettaneen toimintansa. Harri, joka oli käynyt paikalla katsomassa, kertoo: ”Kirppis Erkyläntorin kiinteistö oli autio, Käyty paikalla 20.2.2017.”

Kirppis Erkyläntori sijaitsee Riihimäellä. Se on avoinna arkisin 11–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15. Itsepalveluperiaatteella toimiva Erkyläntori veloittaa viikon pöytävuokrasta 17,5 euroa ja neljästä viikosta 60 €. Hinnat sisältävät pöydän ja rekin. Puhelinnumero on 046 896 4965.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Erkyläntori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. OldsCool
  2. Walkkistori
  3. Suoramyynti Heinähattu
  4. Remix Kirppis Ähtäri
  5. Ähtärin kirppis