Ajankohtaista: Lahti: Hennalan tavaratori avataan 1.10. kello 10.

Etsi kirppistä hakusanalla

Kirppis Sakura (Seinäjoki)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 12Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Seinäjoen Hyllykalliolla, soitinliike Top Soundin entisissä tiloissa toimiva kirpputori avasi ovensa heinäkuussa 2021. Seinäjoen Sakura on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 045 355 1186 ja sähköpostiosoite info@kirppissakura.fi.

Ensimmäinen Sakura avattiin Lapualla.

Lisätietoja löytyy Sakuran Facebook-sivuilta. Kirppiksellä on myös omat Instagram-sivut.

Kuvat

  • Kesäpäivänä otettu värivalokuva punatiilistä rakennetun kiinteistön julkisivusta. Ovet ovat avoinna ja seinän vierellä kolme valkoista istuinta. Oikeassa reunassa sinivalkoinen pysäköimisalueen liikennekyltti.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Harri.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kirppis Sakura (Seinäjoki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Anahand Buy & Sell
  2. Emman Aarrearkku
  3. Itä-Loppis Kirppis
  4. Jeppis Megakirppis & Outlet
  5. Missionsstugan