Etsi kirppistä hakusanalla

Kirpputori Old'n Golden

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2018.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 7En

63,2 % suosittelee tätä

Kirpputorin toiminta päättyi keskiviikkona 12.4.2018.

Old’n Golden on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 11–16. Kirpputori sijaitsee Lempäälän ja Tampereen rajalla Sääksjärvellä. Kirppiksellä on 75 myyntipöytää ja tilaa huonekaluille. Kirppiksellä on kahvipiste, josta löytyy kahvin lisäksi muitakin virvokkeita ja suussa sulavia herkkuja. Kirpputorin yhteydessä toimii myös kukkakauppa, verhoomo ja parturi-kampaamo.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Pettynyt kirjoitti kohteeseen Kirpputori Old'n Golden:

Ulkoa näytti mukavalta ja kutsuvalta. Sisällä kuitenkin melko likaista ja tunkkaista. Myynnissä huonokuntoista tavaraa ollut joka kerta kun olen käynyt(4 kertaa).
Myyjä kireä ja jotenkin ilkeän oloinen. Tunnelma oli ikävä ja inhottavalta tuntui myös se, että hän puhui kovaäänisesti pahaa asiakkaista tutuilleen. Tämä toistunut joka kerta kun siellä käynyt.
Ehkä sitä nyt jättäisi suosiolla menemättä ja suuntaisi mielummin vähän pidemmälle, paremmille kirppiksille.. missä ei tarvitse miettiä pois lähtiessään, että mitähän tuo nyt sitten minusta puhuu..

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kalevi kotilainen kirjoitti kohteeseen Kirpputori Old'n Golden:

Ala arvoinen paikka asiakkaita kohdellaan huoneiston ei löytynyt mitään ostettavaa kun huomautti vessa paperin puuttumisesta käskettiin mennä huolto asemalle pyihkimmään onko myyjä humalassa vai huume hörhö vai muuten alalle alalle sopimaton

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kalevi kotilainen kirjoitti kohteeseen Kirpputori Old'n Golden:

Ala arvoinen paikka asiakkaita kohdellaan huonostin ei löytynyt mitään ostettavaa kun huomautti vessa paperin puuttumisesta käskettiin mennä huolto asemalle pyihkimmään onko myyjä humalassa vai huume hörhö vai muuten alalle alalle sopimaton

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kukkahattutäti kirjoitti kohteeseen Kirpputori Old'n Golden:

Ihmeen kauan olikin pystyssä…ihmettelen.Myös kuullut että kovin on ilkeä puheistaan.kuinka tommonen voi olla asiakaspalvelussa.Hyvä että loppu ei tarvi enään asiakkaitten lähteä pahoin mielin pois.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Old'n Golden sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oulun kierrätyskeskus
 2. Nahkatehtaan Kirppis
 3. Kirpputori Romulaari
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Bella Itsepalvelukirppis