Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Pikkis Lahti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Pikkis Lahti

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 10Kyllä!
 • 1En

90,9 % suosittelee tätä

Lahdessa sijaitseva Kirpputori Pikkis on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu viikonloppuisin.

Valikoimassa on huonekaluja, antiikkia, retroa, vaatteita, sekä koriste- ja käyttöesineitä.

 • Puhelinnumero on 03 781 1044.
 • Kahviossa pulla ja kahvi hintaan 1,8 €.
 • Toinen Pikkis-kirppis löytyy Nastolan Mikontorilta.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Entinen lahjoittaja kirjoitti kohteeseen Kirpputori Pikkis Lahti:

Jouduin ihmettelemään kuinka epärehellisiä myyjiä siellä on kun näin että ne myyjät haukkuivat erästä asiakasta ensin varkaaksi tämän selän takana ja sitten yksi niistä myyjistä (mustatukkainen) alkoi seurata sitä asiakasta ja yrittää saada kättään asiakkaan laukkuun varastaa asiakkaan lompakkoa!Asiakas onneksi huomasi tämän.Joten pitäkää varanne kun käytte siellä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

TR kirjoitti kohteeseen Kirpputori Pikkis Lahti:

Suht järkevät hinnat; täältä on tehty monta monta löytöä. Vain muutaman kerran on ollut ylihinnoittelua (vaikkapa ne itämaiset, täysin muovista keinokuitua olevat kirjavat matot jota ovat useamman kympin vaikka arvo ei varmana ole 7 euroa enempää) mutta suurin osa tavarasta on järkihintaista. Olen alkanut käydä täällä enemmän kuin Patinassa, jossa on kaikki ylihinnoiteltua nykyään. Täältä sentään saa käytettyjä huonekalujakin sellaisella hinnalla johon pienituloisellakin on varaa. Olen löytänyt takkeja (kesäksi ja talveksi), kolttuja, hameita, kenkiä, huiveja, hattuja, kasseja, kodintekstiilejä, sisustuskrääsää, astioita, kodintavaraa, kihartimia ja hiustenkuivaimia, askartelumateriaaleja jne. vuosien varrella täältä. Kyllä on käymisen arvoinen paikka ja hinnat kohdallaan.

Myyjät ovat vähän sekalaista sakkia, ja uskovaisten paikka kun on niin hörhöjä tulee silloin tällöin vastaan, mutta jotkut myyjät ovat tosi mukavia, lupsakoita, symppiksiä ihmisiä jotka eivät vähästä hätkähdä. Jotkut myyjät ovat aina vähän pöllämystyneen oloisia ja saattavat möläytellä vähän outoja juttuja, mutta eivät mitään pahaa siis, kestohäkeltyneiltä vain vaikuttavat. Mitenkään vihamielisesti ei ole kukaan vielä minua kohdellut, päinvastoin. Eli ei tarvitse pelätä tai mitään; ihan kivasti ne kohtelevat sinua jos olet kohtelias heitäkin kohtaan.

Toivon hartaasti että hinnat pysyvät inhimillisinä täälläkin; se on tosi iso etu, samoin paikan monenkirjava valikoima josta löytyy lähes aina jotain kivaa. Suosittelen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Pikkis Lahti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oulun kierrätyskeskus
 2. Nahkatehtaan Kirppis
 3. Kirpputori Romulaari
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Bella Itsepalvelukirppis