Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kolarin helluntaiseurakunnan Kirppispuoti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kolarin helluntaiseurakunnan Kirppispuoti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 2En

50,0 % suosittelee tätä

3/2018: kirppiksen toiminta on mahdollisesti päättynyt.

Kirppistä on pidetty vapaaehtoisvoimin lähetystyön hyväksi jo 21 vuotta. Kirppispuoti sijaitsee Kolarin keskustassa ja on avoinna ma–pe kello 10–17 (ainakin toistaiseksi). Aukioloaikoina kirppikselle voi lahjoittaa hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita käyttötavaroita, kodinkoneita, astioita, kenkiä, vaatteita, pientavaroita ja jonkin verran myös huonekaluja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kolarin helluntaiseurakunnan Kirppispuoti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kotkan Keräys- ja Avustuskeskus
  2. Pisara Kirppis Selki
  3. Pisara-kirpputori Nummela
  4. Kirsin kirppis
  5. Folkhälsans Loppis och Retro Bazar