Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kruunukirppu & Olkkari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kruunukirppu & Olkkari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 60Kyllä!
  • 15En

80,0 % suosittelee tätä

Vuodesta 2006 asti toiminut Kruunukirppu on lasten second hand -liike ja lasten lelukauppa. Kruunukirpun kanssa samassa tilassa toimii myös sisustuskauppa Olkkari.

Kruunukirppu on avoinna ti–pe kello 10–18, ja lauantaisin 10–15, sekä silloin kun ovi on auki. Suljettu maanantaisin ja sunnuntaisin.

Kirppiksen puhelinnumero on 050 531 4440 ja sähköpostiosoite on kruunukirppu@hotmail.com.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kruunukirppu & Olkkari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti