Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kirpputori Lähetyksen Löytötupa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kirpputori Lähetyksen Löytötupa

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 26Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kirpputori Lähetyksen Löytötupa sijaitsee Sastamalassa on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 577 0841.

Löytötuvasta voi löytää esimerkiksi vaatteita kaiken ikäisille, myös kenkiä, astioita, leluja, kirjoja, huonekaluja, mattoja sekä koriste-esineitä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Maija kirjoitti kohteeseen Kirpputori Lähetyksen Löytötupa:

Aivan uskomattoman ihana ja siisti kirppari. Ihan hirveästi tavaraa ja hinta laatu kohdallaan. Tulin Tampereelta ja yllätyin positiivisesti. Kannattaa poiketa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Tarja Pietilä kirjoitti kohteeseen Kirpputori Lähetyksen Löytötupa:

Hei, minulla olisi muutama huonekalu, jotka mielelläni luovuttaisin kirpputorilla myytäväksi. Onko teillä mahdollisuuksia hakea niitä Vammalasta, Mikkolanmaantieltä, Liuhalasta – matkaa meiltä Onkiniemenkadulle on n 7 km. Löytyy ainakin pirttikalusto, mäntypuinen, jykevä sohvapöytä sekä hyllykko, jossa alapuolella kaappiosa, lasihyllyt sekä pieni välihyllykkö – kokonaiskorkeudeltaan n. 180 cm. Kuvia voisin myös lähettää tavaroista. Laitatteko viestiä tai soitelkaa, jos tavara käy teille…. Kevätterveisin Tarja Pietilä 050-348 7980 tai 0400-633 374

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirpputori Lähetyksen Löytötupa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. OldsCool
 2. Walkkistori
 3. Suoramyynti Heinähattu
 4. Remix Kirppis Ähtäri
 5. Ähtärin kirppis