Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Lähetyskirpputori (Kokkola) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Lähetyskirpputori (Kokkola)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 20Kyllä!
  • 2En

90,9 % suosittelee tätä

Torikadulla sijaitseva Lähetyskirpputori (Baptistiseurakunnan kirppis) on avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 11–14. Sunnuntaisin suljettu.

Lähetyskirpputorin puhelinnumero on 06 822 5488 ja sähköpostiosoite jukanjukka@gmail.com.

Lähetyskirpputoria pyörittää Kokkolan Baptistiseurakunta. Kirppis toimii vapaaehtoisin lahjoituksin, ja toimintaa pyöritetään pääasiassa vapaaehtoisin talkoovoimin. Kirppiksen avulla tuetaan lähetystyötä ja mm. katulapsityötä Venäjällä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Johanna kirjoitti kohteeseen Lähetyskirpputori (Kokkola):

Kuuluu vaki-kirppiskierrokseeni, hyvää tavaraa, edulliset hinnat ja mukavaa palvelua.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lähetyskirpputori (Kokkola) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastenkirppis Hehku
  2. Löytöpuoti
  3. Kurikan Kirpputori
  4. Kirpputori Vaarin Vintti
  5. Avara Kirppis Huittinen