Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Bewen Parkkikirppikset esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Bewen Parkkikirppikset

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 58Kyllä!
  • 10En

85,3 % suosittelee tätä

Bewen Parkkikirppis järjestetään aina sunnuntaisin huhtikuusta lokakuulle saakka Itäkeskuksen Citymarketin Itäkeskuksen Citymarketin parkkipaikalla. Citymarketin parkkikirppiksen lisäksi Bewellä on superkirppis Vantaan Tammistossa Superparkin parkkipaikalla.

Alla näkyvä karttakuva viittaa Itäkeskuksen kirppiksen sijaintiin.

Itiksen kirppis (Itäkatu 1–7, 00930 Helsinki)

Itäkeskuksen kirppis on auki kello 9–14. Myyjät lasketaan sisään klo 7 alkaen ja myyntipaikkojen pitää olla tyhjinä klo 14.30 mennessä. Myyntipöytä maksaa 30 euroa. Siihen kuuluu yksi parkkiruutu myyntipöydän kanssa, ja autoilija saa toisen parkkiruudun ajoneuvoaan varten.

Itiksen kirppis sijaitsee Citymarketista vasemmalle, maamerkkinä tunnetun Tornitalon juurella.

Tammiston kirppis (Tammiston Kauppatie 13, 01510 Vantaa)

Tammiston kirppis on auki sunnuntaisin kello 11–16. Myyjät lasketaan sisään klo 10 ja myyntipaikkojen pitää olla tyhjinä klo 17 mennessä. Myyntipaikan hinta on 20€. Puhelinnumero on 040 081 1941.

Tammiston sisäkirppis (Tammiston Kauppatie 11, 01510 Vantaa)

Lisätietoja täältä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Bewen Parkkikirppikset:

Hei! Kysymys, voinko vain tulla jonotus systeemillä myyjäksi Bewe Itis parkkikirppikselle vai pitääkö jostain numerosta tms varata paikka?

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Bewen Parkkikirppikset sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kurikan Kirpputori Ky
  2. Kasurilan Komero
  3. Kirppis Kakstaso
  4. Porvoon Vanhan Ratakioskin kesäkirpputori
  5. Wanha Meijeri