Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Bewen perinteinen parkkikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Bewen perinteinen parkkikirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 64Kyllä!
  • 12En

84,2 % suosittelee tätä

Eastonin parkkikirppis (Kauppakartanonkatu 3, 00930 Helsinki)

Parkkikirppiksen kausi alkoi huhtikuussa 2022 ja se loppuu lokakuussa 2022. Kirppis on avoinna sunnuntaisin kello 9–14, mutta myyjät voivat tulla alueelle jo kello 7 alkaen.

Myyntipaikan hinta on 30 € ja se maksetaan paikalle tulemisen yhteydessä. Hintaan sisältyy myyntipaikka, -pöytä ja rekki. Lisäpöytä tai -rekki maksaa 5 €. Parkkialueen on oltava tyhjänä kello 15 mennessä.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Susanna kirjoitti kohteeseen Bewen perinteinen parkkikirppis:

Hei! Kysymys, voinko vain tulla jonotus systeemillä myyjäksi Bewe Itis parkkikirppikselle vai pitääkö jostain numerosta tms varata paikka?

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Bewen perinteinen parkkikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Tositori
  2. Vintarelle-putiikki
  3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
  4. Taitojen Talo
  5. Talentti Sammonkatu