Etsi kirppistä hakusanalla

Lasten Kirppis Kirahvi

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 11Kyllä!
 • 9En

55,0 % suosittelee tätä

Hämeenlinnan Tiiriössä sijaitseva Lasten Kirppis Kirahvi on avoinna ma–pe kello 9–19 ja la–su 10–15. Kirppikseltä voi varata oman pöydän tai myyntipalvelun.

Puhelinnumero on 050 553 0999 ja sähköpostiosoite info@lastenkirppiskirahvi.fi.

Myyntipöydän viikkovuokra on 32 €.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook- ja Instagram-sivut.

Kuvat

 • Aurinkoisena kesäpäivänä otettu valokuva suuresta mainoskyltistä, jossa punaisten raamien välissä valkoista vasten kirahvi katsomassa eteensä. Sen ympärillä on pari sanaa tekstiä. Taustalla lehtipuita.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Myyntipöydän myyjä kirjoitti kohteeseen Lasten Kirppis Kirahvi:

Myyntipöydästä vietiin iso pino vaatteita myyntijaksolla. Henkilökunta keskittyy vain myyntipalvelun tuotteiden hinnoitteluun tiskin takana eivätkä seuraa lainkaan mitä myymälässä tapahtuu.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Myyjänä Kirppari Kirahvissa kirjoitti kohteeseen Lasten Kirppis Kirahvi:

Kirpputori Kirahvin pöytävuokraan sisältyy siivous/pöydän siistiminen, mutta todellisuudessa joudut itse käymään päivittäin järjestelemässä pöytää, koska sotkuinen pöytä ei myy ja henkilökunta ei ehdi sitä tekemään.

Jokapäiväisistä piipahtamisista kirpparilla on myös se hyöty, että voi käydä toteamassa mitä vaatteita on hävinnyt, sillä jokaiseen 1€ vauvan vaatteeseen hälytintä ei saa.

En vieläkään ymmärrä millainen ihminen varastaa toiselta myyntipöydästä vaatteen, jolla on hintalappu 1€, mutta kirpputorin henkilökunnan mukaan harvoin mitään häviää ja kadonneet vaatteet löytyvät viikkojenkin päästä. Ei löydy.

Todellisuudessa henkilökunnan aktiivisuus nimenomaan auttaisi asiassa, mutta mieluummin he parveilevat tiskin takana.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lasten Kirppis Kirahvi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Porvoon Löytöpiste
 2. Autopirtin Kirppis
 3. Mankkaan Akseli
 4. Toive-kirppis (Ylivieska)
 5. Petun Putiikki