Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Mikkolan aarre esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Mikkolan aarre

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 23Kyllä!
 • 5En

82,1 % suosittelee tätä

Luopioisissa sijaitseva Mikkolan aarre on avoinna ti–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Kirppiksen lisäksi Mikkolan Aarteessa on kahvio.

Puhelinnumero on 045 152 0605.

(Tästä vinkistä kiitos kuuluu Tiedonantajalle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

saku-petteri ryökkynen kirjoitti kohteeseen Mikkolan aarre:

kyseisessä kirppiksessä alettiin syyttää ystävääni jonkun kolehdin pöllimmisestä aluksi myyjä puhui jotain silmännäkijästä muttakun mentiin uudestaan kysymään että mitä tää nyt on niin se sanoi että hän oli kaverinsa kanssa kahdestaann sillä hetkellä sisällää ja ettei mitään juttua nosteta koska mitään ei olle tapahtunut kesti noin kaski tuntia niin hänelle ilmoitettiin että hänellä hänen ystävällään ja koko taloyhtiöllä on porttikielto tähän kauppaan mikä on jo itessään laitonta toimintaa lisäksi kun hänelle sanottiin että sitä ilmiantajaa vastaan nnostetaan syyte väärästä ilmiannosta niin sen tyypin nimeä ei kerrottu jos sitä on olemassakaan … että tällästä päivämäärä on 2.6.2018 paikka luopioinen

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Harri Hautaviita kirjoitti kohteeseen Mikkolan aarre:

Nokialta ajettiin katsomaan kylttiä jonka mukaan on suljettuna 18.2 saakka

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Harrille kirjoitti kohteeseen Mikkolan aarre:

Täällä tuskin ylläpito pystyy päivittämään tietoja ellei kirppis niistä ilmoita. Itse varmistan aina tietojen paikkaansapitävyyden esim. Facebookista, ja kuten tässäkin tapauksessa, sieltä löytyi ensimmäisenä tieto, että liike on suljettu 19.2. saakka. Linkki löytyy kirppiksen tiedoista.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Mikkolan aarre sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oliverin kirppis
 2. Soinin 4H-yhdistyksen Kierrätyspuoti Neliapila
 3. Kansaskirppis
 4. SPR Perniö Omapaikka
 5. Suomen kasarmin aarteet