Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Secondhandmarket esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Secondhandmarket

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 17Kyllä!
  • 4En

81,0 % suosittelee tätä

Salossa toimiva Secondhandmarket.fi (SHM Finland Oy) on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15. Secondhandmarket on sekä kirpputori että vanhan ja käytetyn tavaran ostoskeskus. Lisäksi paikalla järjestetään kuukausittain huutokauppa.

Puhelinnumero on 0400 811 861 ja sähköpostiosoite shm.kirpputori@gmail.com.

Rekittömän pöydän saa viikoksi hintaan 19,5 €, ja rekillinen pöytä viikoksi on 23 €. Nuo hinnat ovat pienempiä kanta-asiakkaille. (Kanta-asiakkaaksi pääsee kun on ollut myyjänä yhtäjaksoisesti 6 kuukautta.)

(Tästäkin kirppisvinkistä kiitos kuuluu Terolle.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Ansku kirjoitti kohteeseen Secondhandmarket:

Uudessa rakennuksessa liian kapeat käytävät, ja kassajonot tuskastuttaa…jotain kannattaisi tehdä asialle..tavara kuitenkin hyvää ja tilat siistit.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Secondhandmarket sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
  2. iCare Parkano
  3. Ajan Patina
  4. Kirppis Ekoaitta
  5. Niskan Löytökulma