Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Suutarilan Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Suutarilan Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 40Kyllä!
 • 5En

88,9 % suosittelee tätä

Helsingissä sijaitseva, kesällä 2018 avattu ja lähes 1000 neliömetrin kokoinen Suutarilan Kirppis on avoinna arkisin kello 10–18 ja la–su 10–16.

Puhelinnumero on 045 139 1010 ja sähköpostiosoite info@suutarilankirppis.fi.

Myyntipaikan saa toistaiseksi tarjoushintaan 50 € / 2 viikkoa, 70 € / 3 viikkoa tai 90 € / 4 viikkoa. Hintaan lisätään 5 % myyntiprovisio. Myyntipaikan voi varata netissä Kirppari-Kallen avulla.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Suutarilan Kirppis:

Hienosti järjestetty paikka, metalliset hyllyt, joten ei ole hajuhaittoja. Oman pöydän ulkopuolelle saa viedä vaatteita yhteismyyntipaikkaan jotka on jaoteltu mm. Miehet, Naiset, lapset ja urheiluvarusteet

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Suutarilan Kirppis:

Hyvät myynti paikat ja pyödät nyt kun ihmiset löytäisi tänne ! koska puolet paikasta oli tyhjää… suosittelen ja enisin uudelleen!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Suutarilan Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Jokeri Kirppis
 2. Kuortane Kirppis
 3. Kurikan Superkirppis
 4. Kirpputori Kiertolainen
 5. Kirpputori Piparuuti