Etsi kirppistä hakusanalla

Suvilahden Markkinat — Suvilahti Flea Market

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi joulukuussa 2014.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 3En

50,0 % suosittelee tätä

Suvilahden Markkinat — Suvilahti Flea Market tiedottaa:

Suvilahden Markkinat — Suvilahti Flea Market on kaikille vapaa moniulotteinen kirpputoritapahtuma Helsingissä kahtena heinäkuun viikonloppuna: 12.–13.7. & 19.–20.7.2014.

Tapahtuma on avoin kaikille kirpputorimyyjille, torimyyjille sekä erilaisille kojumyyjille. Suvilahden markkinoilla yhdistyvät erilaiset ruokailumahdollisuudet sekä dj-vetoinen levykirppis.

Kirpputori on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–18. Markkinat jatkuvat ruokaravintoloiden tarjonnan sekä musiikin merkeissä lauantaisin klo 21 asti.

Markkinat järjestetään Suvilahden suurella tapahtumakentällä, jossa on tilaa sadoille myyjille. Vuokrattavia myyntipöytiä on 312 kappaletta.

Vuokraamme myyntipöytiä perinteiseen kirpputoritoimintaan molemmille viikonlopuille. Varaa myyntipaikkasi ajoissa: www.suvilahdenmarkkinat.fi

Tapahtumaan mukaan haluavat vintage/second hand -vaatemyyjät, kojumyyjät, torimyyjät, äänilevyjen myyjät sekä erilaiset ruokakojut voivat ottaa yhteyttä: info@suvilahdenmarkkinat.fi

Erilaisten työpajojen toteuttajat ja muut yhteistyöhalukkaat markkinoiden kehittämiseen liittyen ovat tervetulleita mukaan.

Tapahtuman tarkoitus on edistää Helsingin kaupunkikulttuuria laadukkaiden markkinoiden hengessä ja elävöittää Suvilahden alueen tarjontaa entistä monipuolisemmaksi.

Tuotoista annetaan osa tärkeää kansalaistoimintaa tekevälle Kalliolan Kannatusyhdistys ry:lle. Järjestäjänä toimii keväällä 2014 perustettu HKK — Helsingin Kulttuurikirpputorit ry. Mukana yhteistyössä on katutaiteen parissa toimiva Geezers The Shop, joka toteuttaa Suvilahden graffitiseinään koko seinän pituisen maalauksen markkinoiden ajaksi. Yhteistyökumppaneita ovat myös Levykauppa Redhill Records, Ravintola Tori ja Kulttuuribussi Elamys.org.

Kuvat

  • Suvilahden Markkinat — Suvilahti Flea Market 12.–13.7. ja 19.–20.7.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Suvilahden Markkinat — Suvilahti Flea Market sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
  2. iCare Parkano
  3. Ajan Patina
  4. Kirppis Ekoaitta
  5. Niskan Löytökulma