Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Temppeli-kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Temppeli-kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 7Kyllä!
  • 3En

70,0 % suosittelee tätä

Hangon Katulähetys ry:n Temppeli-kirpputori avattiin marraskuussa 2013. Kirppis on avoinna ma–to kello 11–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu perjantaisin ja sunnuntaisin. Puhelinnumero on 050 564 0168.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Temppeli-kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Riitukka
  2. Jokeri Kirppis
  3. Kirpputori Kara & Pieni Kahvila
  4. Kirppis Wanha Pokki
  5. Kirppis Mingo