Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 10Kyllä!
  • 2En

83,3 % suosittelee tätä

Savonlinnan Toimintakeskus sijaitsee nykyisin Pohjolankadulla. Se on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero on 044 363 4455.

Linja-autoaseman myymälä

Pohjolankadulla sijaitsevan myymälän lisäksi Savonlinnassa on vaatekierrätysmyymälä linja-autoasemalla. Se on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaoisin ja perjantaisin kello 10–16. Suljettu tiistaisin sekä la–su.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Oulun kierrätyskeskus
  2. Nahkatehtaan Kirppis
  3. Kirpputori Romulaari
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Bella Itsepalvelukirppis