Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Hakaniemi (Helsinki) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Hakaniemi (Helsinki)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 6En

57,1 % suosittelee tätä

UFF:n myymälä Helsingin Hakaniemessä sijaitsee Hämeentiellä. Myymälän tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Nykyisin Hakaniemen UFF on erityisesti vintagemyymälä.

Myymälä on avoinna ma–pe kello 10–21, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Puhelinnumero on 010 419 7564.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Marianna kirjoitti kohteeseen UFF Hakaniemi (Helsinki):

Oli ennen todella hyvä kirppis, mutta nyt kun siirtyivät myymään vain ns. ”vintagea” eli suomeksi sanottuna 80- ja 90- lukujen vaatteita, siellä ei enää kannata käydä. (En ymmärrä miksi UFF tekee yhä useammasta myymälästään pelkästään ”vintage”-myymälän, kuka käyttää täysin muodista menneitä vaatteita..?)

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Hakaniemi (Helsinki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Tositori
  2. Vintarelle-putiikki
  3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
  4. Taitojen Talo
  5. Talentti Sammonkatu