Etsi kirppistä hakusanalla

UFF Iso Roba

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi heinäkuussa 2017.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 21Kyllä!
 • 4En

84,0 % suosittelee tätä

Tätä myymälää ei näytä enää nykyisin olevan olemassa.

UFF:n myymälä Iso Roballa, eli Iso Roobertinkadulla, on avoinna ma–pe kello 9–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18. Puhelin ja faksinumero on (09) 603 755.-

Tästä myymälästä löytyy naisille, miehille ja lapsille vaatteita, kenkiä ja asusteita, myös vintage-tavaroita, laukkuja, kodintekstiilejä, mattoja ja peittoja, pientavaroita ja kirjoja sekä koruja.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

marja kirjoitti kohteeseen UFF Iso Roba:

Toivon näin saavani tiedon onko teillä myynnissä vaalealla pohjalla maatuska / venkkuhuivia, vaalealla pohjalla.
Olen liikuntarajoitteinen enkä pääse kuin harvoin avustajan kanssa ulos. Siksi toivoisin tämän kaltaista palvelua kohdallani. Olen kuullut että teillä olisi toisinaan myynnissä. En ole manne vaan tavallinen 64v joka haluaa pitää päänsä lämpöisenä talvella. Vastaathan jotenkin.
Tai soita 0443777567

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Petri kirjoitti kohteeseen UFF Iso Roba:

Täällä Kirppikset.info-hakemistossa ei suoraan edusteta yrityksiä/yhdistyksiä, vaan ainoastaan listataan niiden yhteystietoja. Veikkaan, että saatte näppärästi selvitettyä huiviasian soittamalla myymälänhoitaja Raija Koskiselle puhelinnumeroon (09) 603 755.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Iso Roba sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Tositori
 2. Vintarelle-putiikki
 3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
 4. Taitojen Talo
 5. Talentti Sammonkatu