Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Valkealan Sisätori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Valkealan Sisätori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 56Kyllä!
 • 25En

69,1 % suosittelee tätä

Lokakuussa 2012 avattu Valkealan Sisätori sijaitsee Kouvolan Valkealassa. Kirppis on avoinna arkisin kello 7.30–16.30, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 11–16. Myynnissä on esimerkiksi huonekaluja, antiikkia, vaatteita yms. Paikalla on myös kahvio sekä lemmikkieläintarvikeliike. Valkealan Sisätori on 50-paikkainen itsepalvelukirppis. Joinain päivinä myynnissä on tuoreita munkkeja ja leivonnaisia.

Puhelinnumero on 044 777 2497 ja sähköpostiosoite info@valkealansisatori.fi

Hinnat

 • Myyntipaikka itsepalvelukirpputorilta 10 vuorokaudeksi 30€, 20 vuorokaudeksi 55€ ja 30 vuorokaudeksi 80€
 • Viikonloppukirppikseltä myyntipaikka vuorokaudeksi 12€ tai koko viikonlopuksi 20€
 • Tavaraa otetaan myös myyntiin 20% myyntipalkkiota vastaan

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Valkealan Sisätori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Walkkistori
 2. Suoramyynti Heinähattu
 3. Remix Kirppis Ähtäri
 4. Ähtärin kirppis
 5. Autopirtin Kirppis