Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vermon Konttikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vermon Konttikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 7Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: Konttitoria ei voida pitää tänä kesänä, sillä sen estää Etelä-Suomen aluehallintaviraston päätös koskien yleisötilaisuuksia. Konttitorin nettisivuilla selitetään tarkemmin: Koronavirustilanteesta johtuen yleisötilaisuuksiin liittyvät rajoitukset ovat jälleen tiukentuneet pääkaupunkiseudulla. Etelä-Suomen Aluehallintoviraston mukaan yksittäinen kirpputoritapahtuma on yleisötilaisuus, jolloin täytyy noudattaa alueen kokoontumisrajoitusta ja THL:n ja OKM:n ohjeita.

Vermon Konttitori järjestetään Vermo Areenan pysäköintialueella sunnuntaisin kello 10–14.

Myyntipaikan hinta on 25 € ja se maksetaan käteisellä, mieluiten tasarahalla.

Sähköpostiosoite on konttitori@vermo.fi.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook-sivut.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Marketta Jurvainen kirjoitti kohteeseen Vermon Konttikirppis:

Olisin kiinnostunut Vermon konttikirppiksen tilanteesta. Onko se avoinna nyt vuoden 2021 elo- lokakuussa sunnuntaisin? Olisin kiinnostunut myyntipaikasta.
terveisin
Marketta Jurvainen

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Pete kirjoitti kohteeseen Vermon Konttikirppis:

Konttitorin Facebook-sivuilla ilmestyi 19.8.2021 tämä viesti: ”Nythän on mitä valitettavimmin niin, että tämän kesän osalta Konttitori oli avoinna edellisenä sunnuntaina viimeistä kertaa. Noudatamme Etelä-Suomen aluehallintaviraston antamaa päätöstä joka koskee yleisötilaisuuksia.”

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vermon Konttikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Maurin Makasiini
 2. Kirppari Aarreaitta (Hämeenlinna)
 3. Kirppis Siison
 4. Fida Seinäjoki
 5. Teuvan seurakunnan lähetystyön kirpputori