Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Vermon Konttikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Vermon Konttikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 9Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: Konttitoria ei voida pitää tänä kesänä, sillä sen estää Etelä-Suomen aluehallintaviraston päätös koskien yleisötilaisuuksia. Konttitorin nettisivuilla selitetään tarkemmin: Koronavirustilanteesta johtuen yleisötilaisuuksiin liittyvät rajoitukset ovat jälleen tiukentuneet pääkaupunkiseudulla. Etelä-Suomen Aluehallintoviraston mukaan yksittäinen kirpputoritapahtuma on yleisötilaisuus, jolloin täytyy noudattaa alueen kokoontumisrajoitusta ja THL:n ja OKM:n ohjeita.

Vermon Konttitori järjestetään Vermo Areenan pysäköintialueella sunnuntaisin kello 10–14.

Myyntipaikan hinta on 25 € ja se maksetaan käteisellä, mieluiten tasarahalla.

Sähköpostiosoite on konttitori@vermo.fi.

Nettisivujen lisäksi kirppiksellä on omat Facebook-sivut.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Marketta Jurvainen kirjoitti kohteeseen Vermon Konttikirppis:

Olisin kiinnostunut Vermon konttikirppiksen tilanteesta. Onko se avoinna nyt vuoden 2021 elo- lokakuussa sunnuntaisin? Olisin kiinnostunut myyntipaikasta.
terveisin
Marketta Jurvainen

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Pete kirjoitti kohteeseen Vermon Konttikirppis:

Konttitorin Facebook-sivuilla ilmestyi 19.8.2021 tämä viesti: ”Nythän on mitä valitettavimmin niin, että tämän kesän osalta Konttitori oli avoinna edellisenä sunnuntaina viimeistä kertaa. Noudatamme Etelä-Suomen aluehallintaviraston antamaa päätöstä joka koskee yleisötilaisuuksia.”

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vermon Konttikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
 2. iCare Parkano
 3. Ajan Patina
 4. Kirppis Ekoaitta
 5. Niskan Löytökulma