Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 4Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

City Loppis Karis — City Kirppis Karjaa on avoinna ke–pe 11–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Puhelinnumero on 040 046 0029.

(Tiedonantajalle kuuluu kiitos tästä kirppisvinkistä ja Terolle ilmoitus tiistain aukiolosta.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa:

Kuitin mukaan myös ti on 11-17. Tätä kirppistä ei ole linkitetty Karjaa/”raasePori” -sivulle.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa:

Kiitos kun ilmoitit! Karjaa onkin nykyisin Raasepori, joten kun korjasin sen tiedon tälle sivulle, ilmestyi City Loppis myös mainitsemaasi paikkakunnan listaukseen. Se ”raasePori” johtuu ohjelmointivirheestä -> en ole vielä löytänyt sitä kohtaa mistä sen voi korjata.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Tohmajärven kesäkirppis / Järventauksen iltakirppis
 2. Tohmajärven antiikki-kirpputori
 3. Kris-kirppari
 4. Kirppis Cafe Minde
 5. Hietalahden kirpputori