Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Emmaus, Lauttasaari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Emmaus, Lauttasaari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 103Kyllä!
  • 26En

79,8 % suosittelee tätä

Lauttasaaren Emmaus-kirppis on avoinna tiistaisin kello 11–18, keskiviikkoisin ja torstaisin 11–17, ja perjantaisin sekä lauantaisin 11–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Emmauksen puhelinnumero on 09 678 083.

Lauttasaaren kirppiksen lähelle ajavat esimerkiksi bussivuorot 20x ja 21BX. Sisälle myymälään pääsee helposti myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla. Valikoimassa on esimerkiksi verhoja ja sängynpeittoja, kirjoja, äänitteitä, astioita.

Toinen Emmaus-kirpputori löytyy Vallilasta.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

penkoja kirjoitti kohteeseen Emmaus, Lauttasaari:

Kirppis on vähän “piilossa”, mutta kohta erittäin keskeisellä paikalla kun suoraan sen naapuriin nousee länsimetron pysäkki! :)

Kirppis on aika pieni, tuntuu siltä että kaikki tavara on kaunista, en tiedä onko se syy vai seurausta vapaaehtoisten esteettisestä silmästä, mutta koko kirppis tuntuu olevan jotenkin harmoniassa. Hinnat ovat muistaakseni korkeammat kuin Vallilan emmauksessa, mutta voin muistaa väärinkin. Paikalla oli ihana vanha myyjä joka osasi kertoa kaikille tavaroille tarinan, ja tiesi kertoa kuinka monta päivää ostokseni oli ollut hyllyssä :) (Minun ostokseni oli samana päivänä tullut sisään)

Sisäänkäynnin vieressä ilmaishylly.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Emmaus, Lauttasaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Ratamakasiinin kirpputori
  2. Kilpisen Kirppis
  3. Retro Kesäkirppis
  4. Hietalahden kirpputori
  5. ViaDia-tori Kangasala