Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kyläsaari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kyläsaari

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 19Kyllä!
 • 6En

76,0 % suosittelee tätä

Kyläsaaren kauppa on avoinna:

 • Arkisin klo 9–20
 • Lauantaisin 10–18
 • Sunnuntaisin 12–17

Kaikissa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälöissä otetaan tavaroita vastaan niiden aukioloaikoina. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron. Hermannin kierrätyskeskuksessa, eli Kyläsaaren toimipisteessä, on tavaroiden kuljetuspalvelu ja myynnissä mm. käytettyjä huonekaluja. Puhelinnumero on 0400 348 111 ja noutopalvelun numero: 050 501 4858.

Paikalle kulkevat bussit 55 ja 56 sekä raitiovaunut 6 ja 8.

Lisätietoja tästä kierrätyskeskuksesta löytyy Kierrätyskeskus.com-hakemistosta.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Kirpana kirjoitti kohteeseen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kyläsaari:

paljon huonekaluja, mutta hinnoittelussa toivomisen varaa: kuka maksaa hoitopöydästä 40 egeä, jos Iksusta saa uuden 25 egellä?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

H kirjoitti kohteeseen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kyläsaari:

Kyllähän täällä käydessä aina jotain löytyy. Paikka on iso joten samalla käynnillä pääsee useammanlaista tavaraa katsastamaan.
Huonekaluja en ole muuten tarvinnut, mutta täältä löytyy varmasti Lundia-hyllyjen osia, joita on joskus ostettu.
Ilmaiskontista olen myös tavaraa ottanut; videokasetteja, kansioita ja kerran sieltä löytyi poikkeuksellisesti kukkatelinekin.
(viimeksi kun kävin tässä 2014 alkuvuodesta oli ilmaiskontti tosin kiinni !?)
Paikka tuntuu hieman kolkolta ja epäsiistiltä. Toisaalta ymmärrän sen kun pihassa on myös kontit kierrätettävlle jätteelle. Onkin ollut kätevää viedä jätteitä kierrätykseen samalla kun käy ostoksilla.
Verrattuna toiseen kierrätyskeskuksen myymälään Helsingissä, tämä on karumpi ja tästä tulee myös olo, että tämä on jotenkin “miesten valtakuntaa”, paikka on jotenkin meluisa, niin tavaroiden kuljettamisesta kuin henkilökunnan äänekkäästä meiningistä.

Mutta kyllä minä tänne aina välillä palaan ostoksille.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, Kyläsaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Tositori
 2. Vintarelle-putiikki
 3. Hyväntekeväisyysyhdistys Iloksi ry:n tavaratori
 4. Taitojen Talo
 5. Talentti Sammonkatu