Ajankohtaista: Hyvinkää: OK-Kirppis avataan tammi–helmikuun vaihteessa
Kirppikset.info: Kirppikset.info on Patreonissa

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Harjun kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Harjun kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 12Kyllä!
  • 2En

85,7 % suosittelee tätä

Punkaharjulla sijaitseva Harjun kirppis (jossa toimii myös monipuolinen lankakauppa) on avoinna ti–to kello 10–17, perjantaisin 10–15 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 045 787 69118.

Huomioitavaa: alla näkyvä karttakuva on suuntaa antava. Tarkkaa sijaintia kartalla ei ole vielä tiedossa huolimatta katuosoitteesta.

(Harjun kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Tero.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Harjun kirppis:

Aivan älyttömän nopea postitus! Suosittelen, etenkin jos tilaa jotain kotiin.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Harjun kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis Kaisla
  2. Fida Seinäjoki, Puskantie
  3. Emmaus Tammisaari
  4. Kirpputori Aarreaitta (Äänekoski)
  5. Vuokrakirppis Adeliina