Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Helsingin Kontti, Visbynkuja (Itäkeskus) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Helsingin Kontti, Visbynkuja (Itäkeskus)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 24Kyllä!
  • 2En

92,3 % suosittelee tätä

Tämä Kontti-kierrätystavaratalo sijaitsee Itäkeskuksessa kävelymatkan päässä Itäkeskuksen metroasemasta. Se on avoinna ma–pe kello 9–20, lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 12–17. Sisäänkäynti sijaitsee Citymarkettia vastapäätä.

Puhelinnumero on 040 130 6928, johon toivotaan soitettavan vain myymälän aukioloaikoina.

Isokokoisille tuotteille voi tilata maksullisen kotiinkuljetuksen, tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten.

Huonekalujen noutopalvelu: kaupunkialueella on käytettävissä Kontti-auto, joka voi sovittaessa hakea ilmaiseksi suurikokoisia huonekaluja. Samassa voi lahjoittaa muutakin, kuten astioita ja tekstiilejä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Helsingin Kontti, Visbynkuja (Itäkeskus) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti