Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Helsingin Kontti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Helsingin Kontti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 30Kyllä!
  • 3En

90,9 % suosittelee tätä

Tämä Kontti-kierrätystavaratalo sijaitsee Itäkeskuksessa kävelymatkan päässä Itäkeskuksen metroasemasta. Se on avoinna ma–pe kello 9–20, lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 11–17. Sisäänkäynti sijaitsee Citymarkettia vastapäätä.

Puhelinnumero on 040 130 6928, johon toivotaan soitettavan vain myymälän aukioloaikoina.

Kontti voi ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoitustavaroita. Niitä voi tuoda myymälän lahjoituspisteeseen tai keskustassa Tehtaankatu 1:n keräyslaatikkoon.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Helsingin Kontti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Tuhat-Tori
  2. Alisan Ihmemaa
  3. Secondhandmarket
  4. Saloisten Kirpputori ja Äijä Kirppis Nestori
  5. Kirpputori Second Hennala