Ajankohtaista: Vantaa: Bella Itsepalvelukirppis avataan 28.11. klo 11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Tikkurila (Vantaa) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Tikkurila (Vantaa)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Tämä UFF-myymälä sijaitsee Kauppakeskus Tikkurissa ja on avoinna ma–pe kello 10–20, lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 12–16.

Puhelinnumero on 010 419 7578.

Myymälän tuotevalikoimasta voi löytää esimerkiksi vaatteita naisille, miehille ja lapsille, kuten myös kenkiä ja muita asusteita, sekä laukkuja, kirjoja, koruja, mattoja ja peittoja.

Lähiseudulla on myös toinen UFFin myymälä: UFF Myyrmäki.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua UFF Tikkurila (Vantaa) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis & Kahvila Sunshinestar
  2. Taikavakka
  3. Kirpputori Leppis
  4. UFF Hämeenkatu 18 (Tampere)
  5. UFF Hämeenkatu 9 (Tampere)