Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kaikulan kesäkirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kaikulan kesäkirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 9Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kaikulan kesäkirppis on avoinna pääsääntöisesti viikonloppuisin, arki-iltoinakin voi poiketa. Tarkemmat aukioloajat kannattaa kurkata Facebookista tai blogista.

Myynnissä on vanhoja aarteita, maalaisromantiikkaa, romuromantiikkaa, retroa ja rihkamaa. Paikka sijaitsee aivan Paimion ja Salon rajalla, pihapiirissä, vanhan Valtatie 1:n (110) varressa. Karttakuva on suuntaa-antava.

Sähköpostiosoite kaikulankirppis@gmail.com.

Aukioloajat

Kesällä avoinna su–ke kello 11–17.

Ajankohtaista

 • Pihakirppis järjestetään sunnuntaina 30.7.2017 kello 10–15
 • Paikalla on noin 15 myyjää
 • Alueella on myös kahvila ja myynnissä makkaraa

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Kaikulan kesäkirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirpputori Bueno
 2. Honkolan Kirpputori / Huutokauppahuone Perikuva
 3. Oulun kierrätyskeskus
 4. Nahkatehtaan Kirppis
 5. Kirpputori Romulaari