Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Korjaamon kirppis 2024 esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Korjaamon kirppis 2024

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Helsingissä, Kulttuuritehdas Korjaamon kulmasalissa, pidetään lauantaisin kirppistapahtuma. Myyntiaika on kello 11–16.

Myyntipäiville voi varata pöytäpaikan 20 € hintaan Tiketti.fi-sivustolta. Myyntipaikan koko on noin 1,5-metriä suuntaan, mutta pöytä on 70×70 senttimetriä. Pöydän lisäksi hintaan kuuluu tuoli, ja paikka, johon voi ripustaa vaatteita. Tiketti.fi-sivustolla mainitaan, että myyntipaikat valitaan paikan päällä: ensimmäisenä tuleva saa ensimmäisenä valita paikkansa klo 10:00 alkaen.

Lisätietoja saa sähköpostiosoitteesta info@korjaamo.fi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Korjaamon kirppis 2024 sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
  2. iCare Parkano
  3. Ajan Patina
  4. Kirppis Ekoaitta
  5. Niskan Löytökulma