Ajankohtaista: Vantaa: Tikkurilantorin kirppis sunnuntaisin kello 10–17

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Antiikki Makasiini -kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Antiikki Makasiini -kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 139Kyllä!
 • 27En

Makasiini Kirppis on Kalajoelle perustettu antiikkikirpputori, joka sijaitsee vanhassa makasiinirakennuksessa. Kirppiksessä myydään astioita, huonekaluja sekä muuta antiikkia kohtuuhintaan harrastepohjalta.

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse osoitteeseen makasiini.kirppis@hotmail.com ja puhelimitse 040 555 1955.

Aukioloajat ilmoitetaan kirppiksen Facebook-sivuilla.

Kuvat

 • Makasiini Kirppis

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Antiikki Makasiini -kirppis:

Paljon hyvää tavaraa kohtuuhintaan. Kannattaa tutustua!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Antiikki Makasiini -kirppis:

Tyypillinen nykyajan sekatavarakirppis jonne raahataan lähinnä ruotsista, hyvin tavallista tavaraa, posliinia sekä huonekaluja, kaappi joka oli koristemaalattu ehkä viimeksi ihan viime vuosina oli äkkimakea, ehkä komein esine siellä mutta hinta 6500€ on tuosta kaapista aivan liikaa.Itse arvostan kotimaista niin käsityötä kuin muutakin

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Antiikki Makasiini -kirppis:

Aivan ihastuttava paikka, jossa vanhoja ja hyväkuntoisia tavaroita laitettuna taidolla ja tunteella esille. Vähän olisi kuin museossa käynyt. Suosittelen lämpimästi!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antiikki Makasiini -kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Myyrkirppis
 2. Siisti Kirppis
 3. Saloisten Seuranmäen Kirpputori
 4. Vintarelle-putiikki
 5. Maijan Wanha Navetta

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.