Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Töölö (Helsinki) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Töölö (Helsinki)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 1En

75,0 % suosittelee tätä

Töölössä toimiva UFF välittää tuoton hyväntekeväisyyteen. Myynnissä on mm. käytettyjä vaatteita. Myymälä on avoinna ma–pe kello 10–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Puhelinnumero on 010 419 7569.

Valikoimassa on mm. naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita, laukkuja, kodintekstiilejä ja kirjoja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Maria kirjoitti kohteeseen UFF Töölö (Helsinki):

Musiikki pauhaa aivan liian kovalla (ainakin niinä kertona kun olen paikassa käynyt), minkä tähden siellä on mahdoton olla ja tutkia valikoimaa, varsinkin kun kyseessä on pieni myymälä. Olisi hyvä jos myymälöissä ajateltaisiin myös asiakkaita!

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Töölö (Helsinki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Teuvan Vapaaseurakunnan kirppis (Lähetyskeidas)
  2. iCare Parkano
  3. Ajan Patina
  4. Kirppis Ekoaitta
  5. Niskan Löytökulma