Etsi kirppistä hakusanalla

Nuorten työpaja Jengan kierrätysmyymälä

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2017.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 15Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Nykyisin Jengan paikalla toimii lahjatavarapuoti.

Keravalla sijaitseva kierrätysmyymälä, Kierrätys ja työpajamyymälä Lapanen, joka muutti Santaniitynkadulle ja avasi ovensa tammikuussa 2009. RTV:n yläkerrassa sijaitsevassa myymälässä on myytävänä itse tehtyjä tyynyjä, mattoja ja muita käsitöitä, sekä entisöityjä huonekaluja ja puuverstaalla valmistettuja pajatuotteita.-

Myymälä on avoinna ma–to 10–16 ja perjantaisin 8–14. Viikonloppuisin suljettu.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Marja kirjoitti kohteeseen Nuorten työpaja Jengan kierrätysmyymälä:

Täytyy nostaa hattua nuorille, jotka kirppistä pyörittävät. Tuen mielelläni työpajatoimintaa. Pieni myymälä, josta löytyy lisäksi nuorten itse valmistamia tuotteita ja muutamia kunnostettuja huonekaluja. Edullinen ja kiva pikkukirppis.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Nuorten työpaja Jengan kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Porvoon Löytöpiste
  2. Autopirtin Kirppis
  3. Mankkaan Akseli
  4. Toive-kirppis (Ylivieska)
  5. Petun Putiikki