Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pörren Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pörren Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Päivitetty 7.7.2024: Pörren Kirppiksellä on loppuunmyynti koska yritystoiminta vaikuttaa loppuvan. Yrityksen Facebook-sivuilla kirjoitettiin: Kiitos myös kaikille asiakkaille kuluneesta 2 vuodesta, tää oli nyt tässä.

Pörren Kirppis on avoinna ti–pe kello 10–17.30 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin sekä maanantaisin.

Sähköpostiosoite on porrenkirppis@outlook.com ja puhelinnumero 045 137 7726.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä ystävällisesti vinkkasi Mika.)

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirppistelijä kirjoitti kohteeseen Pörren Kirppis:

Luin facebookista, että tämä kirppis on nyt loppunut. Eli Kankaanpäässä nyt yksi kirppis vähemmän. Täällä tuli käytyä, kun Kankaanpäässä tuli käytyä, mutta nyt ei tarvi ovien takana käydä kun kirppistä ei enää ole.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pörren Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lastenkirppis Hehku
  2. Löytöpuoti
  3. Kurikan Kirpputori
  4. Kirpputori Vaarin Vintti
  5. Avara Kirppis Huittinen