Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen UFF Itäkeskus (Helsinki) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

UFF Itäkeskus (Helsinki)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 9Kyllä!
  • 12En

42,9 % suosittelee tätä

Itäkeskuksen metroaseman lähellä sijaitseva Itäkeskuksen UFF välittää tuoton hyväntekeväisyyteen. Myynnissä on käytettyjä vaatteita, laukkuja, kodin tekstiilejä, mattoja, peittoja, pientavaroita ja kirjoja sekä koruja.

Myymälä on avoinna ma–pe kello 10–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Myymälän puhelinnumero on 010 419 7572.

Itiksen UFFin lisäksi suhteellisen lähellä on UFF Columbus.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen UFF Itäkeskus (Helsinki):

Siistiä tavaraa mutta kallis

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua UFF Itäkeskus (Helsinki) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jokeri Kirppis
  2. Kuortane Kirppis
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kirpputori Kiertolainen
  5. Kirpputori Piparuuti