Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Malmintorin Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Malmintorin Kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 33Kyllä!
 • 6En

84,6 % suosittelee tätä

Malmintorin parkkihallikirppis on Helsingin suurin ja kauimmin toiminut parkkihallikirppis. Malmintorin Kirppis on palvellut sekä myyjiä että asiakkaita jo vuodesta 1992. Kirpputori on tarkoitettu käytetyn tavaran myyntipaikaksi, elintarvikkeiden myynti on kielletty. Kirppiksellä palvelee kahvio, josta tuoreet kotileivonnaiset myös mukaan.

Malmintorin Kirppiksen paikkavaraukset iltaisin klo 19.30–21.00 voi tehdä numerosta 0400 689 263. Kirppiksen sähköpostiosoite on faresan@dlc.fi (sähköpostitse vain tiedusteluita, ei varauksia).

Usein, kun kirppis järjestetään, se on avoinna 9–14 välisenä aikana.

Paikkamaksu on 30€ / päivä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Malmintorin Kirppis:

Pidämme kovasti Malmin Kirppiksesta, mutta… milloin se olisi taas avoinna? Ollaan monta kertaa kåyty katsomassa, mutta se on aina suljettu :(. Voisiko joku kirjoittaa sähköpostiini, milloin sinne pääsee taas käymään!? Kiitoksella: Anneli

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Malmintorin Kirppis:

Kirppiksen nettisivuilla osoitteessa www.malmintorinkirppis.fi on tiedot siitä milloin seuraavan kerran järjestetään.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Malmintorin Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kurikan Kirpputori Ky
 2. Kasurilan Komero
 3. Kirppis Kakstaso
 4. Porvoon Vanhan Ratakioskin kesäkirpputori
 5. Wanha Meijeri