Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Pelastusarmeijan kirpputori, Malmi esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Pelastusarmeijan kirpputori, Malmi

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 104Kyllä!
 • 28En

78,8 % suosittelee tätä

Pelastusarmeijalla on useita kirpputoreja Helsingissä. Tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen. Malmin toimipiste on avoinna arkisin kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 757 7950.

Malmin toimipiste ottaa vastaan myös huonekaluja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Malmi:

Minkähän takia Pelastusarmeija pitää niin kovia hintoja? Jos halvemmalla myisi, niin tavara liikkuisi paremmin ja raha löytäisi tiensä sinne minne pitääkin eli hyväntekeväisyyteen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Malmi:

Hinnat pilvissä, niin kuin nykyään lähes kaikilla ”hyväntekeväisyyskirppiksillä”. Niistä ei ole vähävaraisilla enää ostomahdollisuutta. Alennusmyynneistä saisi halvemmalla. Kannattaa suunnata kirppiksille, jossa ihmiset itse myyvät omia tavaroitaan ja haluavat niistä oikeasti eroon.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Malmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Jokeri Kirppis
 2. Kuortane Kirppis
 3. Kurikan Superkirppis
 4. Kirpputori Kiertolainen
 5. Kirpputori Piparuuti