Etsi kirppistä hakusanalla

Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi maaliskuussa 2019.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 39Kyllä!
 • 1En

97,5 % suosittelee tätä

Toimipaikan tietoja ei löydy enää Pelastusarmeijan nettisivuilta. Töölön kirppis on mahdollisesti lopettanut toimintansa.

Yksi useista Pelastusarmeijan kirpputoreista Helsingin alueella sijaitsee Töölössä. Kirpputorin tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Töölön toimipisteen puhelinnumero on 044 757 7951.

Kirpputori on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Töölön toimipiste ei voi ottaa vastaan huonekaluja eikä suuria tavaramääriä.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Janet Lindgren kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö:

Ihan hyvä,löydän melkeen kaikki sieltä.Olen käynyt siellä välillä joka pv alusta asti. Vaikka henkilökunta muuttuu on mukavia ihmisiä.Ainoa kenen kanssa olin joskus melkeen ystävä on todella tiukka hirveän epäkohteliasti sanoi että ei anna alennusta kun minulla on kortti hävinnyt. Melkein syytti että olen korttini antanut jollekin toiselle. Ymmärrän Teidän sääntöjä mutta joskus voi tehdä poikkeuksen. Tämä henkilö on vielä toisesta myymälästä tuuramassa. Minulla on pieni tulo ja 5 e on paljon minulle. Olen etsinyt korttiani vuoden verran kotona ei ole.T Janet

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Seija.L kirjoitti kohteeseen Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö:

Kiitos paljon mukaville ja avuliaille pelastusarmeijan tytöille tummalle ja vaalealle :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pelastusarmeijan kirpputori, Töölö sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Oulun kierrätyskeskus
 2. Nahkatehtaan Kirppis
 3. Kirpputori Romulaari
 4. Superkirppis Savonlinna
 5. Bella Itsepalvelukirppis